Over Ejam - Uw keuze


Waarom moet u voor Ejam kiezen?

Er zijn natuurlijk meer interieurstylisten dan Ejam. Waarom zou u voor Ejam kiezen? Natuurlijk is deze keuze geheel aan u zelf, maar door onderstaande punten zal ik u een duidelijk beeld geven van waarom ik denk dat u voor Ejam moet kiezen.
 

  • Het belangrijkste is natuurlijk het gevoel dat je bij een interieurstylist hebt, of het klikt of niet. Vandaar dat ik ook eerst een vrijblijvend oriëntatiegesprek inplan. Als het klikt kunnen we verder stappen ondernemen, mocht het niet klikken dan is dit jammer en moet u helaas op zoek naar een andere interieurstylist.
  • Ejam is kan vele stijlen toepassen, niet alleen modern maar ook landelijk of jaren 30.
  • Door mijn opleiding en het huidige werk wat ik doe ben goed met computers. Wat heb je daar nu aan met interieurstyling zult u denken? Door deze punten kan ik snel een goede 3d-tekening voor u maken. Deze 3d-tekening geeft een compleet beeld van de in te richten ruimte.
  • Verder moet u voor Ejam kiezen vanwege de professionele aanpak. U geeft Ejam de opdracht en Ejam zorgt ervoor dat deze duidelijk wordt uitgewerkt, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het geheel.
  • Nog niet overtuigd? Bekijk dan het portfolio voor enkele voorbeelden.
     

Ik hoop u dat u door bovenstaande punten uw keuze hebt kunnen maken. Natuurlijk mag u altijd vrijblijvend contact met me opnemen voor vragen of opmerkingen. Mocht iets niet duidelijk zijn, stuur dan een mailtje en ik zal het zo snel mogelijk beantwoorden.Meer informatie


Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.