Interieurstyling - Werkwijze


Hoe gaat Ejam te werk?

Als u voor Ejam kiest zal er eerst een vrijblijvend oriëntatiegesprek plaats vinden om te kijken waar ik u mee kan helpen. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we onder andere uw wensen.
 

Vervolgens ga ik aan de hand van uw wensen en voorkeuren aan het werk en maak een aantal schetsen met een moodboard. Dit moodboard geeft een duidelijk beeld van de sfeer die we gaan creëren. U kunt van Ejam 3 verschillende opties (schets en moodboard) verwachten. Tegen een meerprijs kunt u meerdere opties laten uitwerken.
 

De opties zijn een hulpmiddel om te komen tot de uiteindelijke keuze. Bij een volgende afspraak bekijken we samen de mogelijkheden.
 

Voor de definitieve uitwerking kunt u van Ejam een plattegrond en een aanzichttekening verwachten. Deze dienen als hulpmiddel voor het inrichten van uw interieur. Tegen meerprijs ontvangt u eventueel een 3d-tekening die u kan helpen om een beter beeld te vormen van het resultaat.Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.