Diensten

Ejam kan u momenteel een drietal producten aanbieden. Onderstaand vindt u een overzicht van de diensten die Ejam u te bieden heeft. Mocht u intresse hebben klik dan gerust op "lees meer" voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met Ejam.

Interieurstyling

U kunt bij Ejam terecht voor interieurstyling. Wat verstaat Ejam onder interieurstyling? Hoe kan Ejam u helpen bij het stylen van uw interieur en hoe gaan we te werk. Verder vind u natuurlijk ook meer informatie over de kosten.

Lees meer

Verkoopstyling

Als uw woning momenteel verkocht moet worden is dit een zware taak. Zorg er daarom voor dat uw woning er beter uit ziet dan al die andere woningen die te koop staan. Wat is verkoopstyling nu precies en hoe kan Ejam hier meer helpen? Wat zijn de kosten en bent u bereid om wat extra's te doen om uw huis verkocht te krijgen?

Lees meer

Advies

U heeft uw woning al ingericht maar bent nog niet helemaal tevreden? Ejam geeft u advies zodat u zelf weer aan de slag kunt.

Lees meer


Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


SociaalInstagram