- Herfst zelfmakers

Het is weer bijna zover. De herfst gaat beginnen. Tijd om het huis weer gezellig te maken en tijd om weer zelf aan de slag te gaan. Knutselen, haken of bakken. Noem het maar op, allemaal dingen om gezellig binnen te doen. In deze blog wil ik jullie een paar leuke zelfmakers laten zien om de hersft goed te beginnen.
 Om te beginnen zijn er heel veel leuke haakwerkjes die met de herfst te maken hebben. Zoals bijvoorbeeld die sleutelhanger op de eerste afbeelding, te vinden op http://freubeldingetjes.blogspot.nl/ en de verschillende patronen voor eikels, pompoenen etc. op de tweede afbeelding. Deze zijn te vinden op http://charami.com/2011/10/15/de-patronencollectie-herfst/. Wat echter niet mag ontbreken als je deze herfst gaan haken is de uil. De uil op de afbeelding komt uit het boekje "Kleurrijke cadeautjes haken" van Margriet De Muinck, een zeer leuk boekje met nog meer inspiratie!
 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast kun je ook heel veel leuke dingen maken met de spullen uit de natuur. Als straks de bladeren weer van de bomen vallen kunnen we met zijn alle het bos in om bladeren, eikels, dennenaalden en kastanjes te zoeken. Hier alvast enkele voorbeelden van wat je ermee kunt maken. Als eerste de kransen voor aan de deur, niet alleen leuk met kerst, maar ook nu een leuke toevoeging. Daarnaast de uiltjes gemaakt van denneappels en de kom gemaakt van bladeren. De werkomschrijving van de kom vind u op http://www.hellolucky.com/wordpress/2012/10/25/diy-autumn-leaf-bowls/.

 

Als laatste nog een paar mooie herfst gekleurde vaasjes en iets lekkers voor bij de koffie. Heerlijk om te maken als het eens een middagje regent en je eigenlijk niet naar buiten wilt.

 

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal