- Woonbeurs? Nee, vakantie!

Helaas voor mij dit jaar geen woonbeurs. Naja helaas, een vakantie op Kreta is zeker geen straf. Lekker in de zon zitten en kijken naar de mooie interieurs van de Grieken. Ik had niet verwacht dat ze zo creatief zouden zijn met de inrichting van hun restaurants en bars. Ik denk dat men hier in Nederland nog het een en ander kan leren op dat gebied. Ieder tentje had zijn eigen uitstraling en bijna allemaal even uniek. Natuurlijk heb ik foto's gemaakt en deze wil ik in deze blog met jullie delen.

Als eerste een super gezellig en kleurrijk tentje in Chania. Op de afbeelding zie je bijzonder kleurrijke lampen, maar op werkelijk iedere muur was wel iets te zien. De andere afbeeldingen geven dan ook een beeld van de rest van het tentje. Op een muur had men bijvoorbeeld allemaal tijdschriften geplakt. Erg leuk om de Griekse Donald Duck te zien!

Boven de bar stonden verschillende voorraden van nutella tot pasta. Aan de overkant van de bar was hoog aan het plafond een boekenkast geplaatst die gezellig volgepropt was met boeken en papieren.

 

Daarnaast was het eten ook zeer lekker, dus zeker een aanrader mocht je een keer in Chania zijn. Het tentje ligt net buiten het oude stadsdeel in de buurt van een Carrefour supermarkt.

 

 

In Rethymno waar wij verbleven waren ook vele leuke tentjes te vinden. Natuurlijk heb je de restaurants langs de haven die hun uitstraling te danken hebben aan de ligging. Toch was er een tentje langs de boulevard die er echt uit sprong. Het terras stond namelijk helemaal vol met poefjes. In alle kleuren en soorten. Helaas was het niet heel erg druk, dus ik ben wel bang dat niet veel mensen dit confortabele zitplaatsen vinden.


Als laatste nog een restaurant in Rethymno met een mooi ingericht binnen deel. Vanwege het mooie weer hebben we voornamelijk buiten gezeten, maar hier heb ik snel even een foto van gemaakt. Deze ligt naar de beroemde waterspuwers, bij een stadswandeling kom je hier zeker langs.

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal