- KreaDoe - Hobbybeurs

Aangezien ik dit jaar geen tijd heb gehad om naar de woonbeurs te gaan wilde ik wel heel graag naar de KreaDoe. Gisteren was het dan eindelijk zover. Net als andere jaren was het weer super druk, maar ik heb toch kans gekregen om een paar leuke dingen te ontdekken en te zien.


Op de KreaDoe kan je alles vinden op hobby gebied, van taarten bakken tot kaarten maken en van sieraden tot mozaïek. Aangezien ik vorig jaar een spiegel heb gemaak van mozaïek vond ik het erg leuk om bij deze kraampjes te gaan kijken. Daarnaast was het erg druk bij de sieraden kraampjes en bij het kraampje van HobbyTrend, deze hadden heel veel voorbeelden van aluminiumdraad. Het boekje is van Aluwire (http://www.aluwire.eu/nl/index.asp). Zeker leuk om eens te proberen, helaas was de stand een beetje te vol om meer informatie te verkrijgen.
 

Zelf kon ik het natuurlijk niet laten om ook wat leuks te kopen. Bij het kraampje van Natscha kralen heb ik een leuk patroon en enkele kralen voor een ketting gekocht. Op de website is natuurlijk nog veel meer te vinden http://www.nataschakralen.nl/.
Thuis kwam ik erachter dat deze gewoon in Venlo ligt. Dit is niet heel ver van hier en de volgende keer in als ik in Venlo ben dan ga ik zeker een keertje langs.

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal