- Hoe maak ik extra slaapplekken?

Voor mijn opleiding heb ik onderzoek moeten doen naar het creëren van extra slaapplekken. Ik stond versteld van de vele mogelijkheden die ik toen tegenkwam. Recentelijk kwam ik weer enkele goede voorbeelden tegen en leekt het me de moeite waard om deze informatie met jullie te delen.
 

Op de facebook pagina van Creative Ideas (http://www.facebook.com/CreativeIdeass) kwam ik de afbeelding hiernaast tegen. Ze raden het aan als een kinderkamer met plek voor 3 kinderen. Naar mijn idee is het veel beter geschikt als logeerkamer, maar toch hartstikke leuk bedacht!

 

 


Tijdens mijn opleiding kwam ik de volgende voorbeelden tegen. Deze zijn allemaal geschikt voor een kleine ruimte en de meeste voorbeelden hebben ook nog een andere functionaliteit dan alleen een slaapplek. Handig als er geen logees zijn of pratische als er huiswerk gedaan moet worden. Uiteindelijk zijn alle slaapmogelijkheden makkelijk op te bergen zodat je de ruimte snel voor iets anders kan gebruiken. Het zijn geen standaard slaapbanken zoals je toch al snel zou overwegen als je op zoek bent naar een extra slaapplek. Ik vond de mogelijkheden in ieder geval zeer uitgebreid en wilde jullie deze dan ook graag laten zien.
 

 

 

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal