- Wilt u eens iets anders op de muur?

Zoals misschien al is opgevallen vind ik het leuk om de muren in huis op een net iets andere manieren te versieren. Een mooie foto is zeker leuk, maar er zijn zo veel meer opties die ook leuk zijn en die je niet snel terug zult zien bij vrienden of familie.
 

Toch kom je met foto’s aan de muur ook een heel eind. Je kan natuurlijk kiezen voor een foto op canvas maar ook voor een foto op plexiglas of zelfs op hout. Op de facebook pagina van Creative Ideass (http://www.facebook.com/CreativeIdeass) kwam ik een wel heel unieke manier van een foto op de muur tegen. Hier wordt aan de hand van spijkers een portert op de muur “gespijkert”. Zeker leuk maar bovenalles zeer uniek.
 


Wilt u liever geen foto’s of dergelijke aan de muur, maar bijvoorbeeld liever een leuk patroon of iets abstracts? Natuurlijk heeft u de pompons gezien in mijn eerdere blog (http://www.ejam.nl/blog/2013/maart/zelf-maken-pompons-1), maar ik heb nog een paar leuke tips voor u. U kunt kijken naar een leuke muursticker of naar een behang met een leuk patroon. Als u niet de hele muur wilt voorzien van een druk behang is het bijvoorbeeld leuk om met een plaat te werken die u behangt en die u vervolgens aan de muur bevestigd. Dit kan bijvoorbeeld achter de tv of achter de bank, maar het zorgt zeker voor sfeer.
 

Daarnaast kunt u kiezen om de muur te versieren met een houten kunstwerk. Op de site van 101 woonstickers kunt u vele leuke stickers vinden. Waaronder ook stickers van hout, deze kunnen geschilderd worden in vele kleuren of je kunt ze gewoon wit laten. In deze blog zie je enkele voorbeelden, maar voor meer ideeën kun je een kijkje nemen op de volgende pagina: http://www.101woonstickers.nl/c-160858/fotogalery-wooden-wall/


Als laatste kan je de muur ook verven met een leuk patroon. Wederom van de facebook pagina van Creative Ideass een leuke manier om een muur te versieren.
 

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal