- Gelukkig nieuwjaar

Een nieuw jaar met hopelijk veel nieuwe kansen. Als eerste wil ik iedereen het beste wensen voor 2013. Maak er een mooi jaar van!

Zo als jullie misschien is opgevallen heb ik de laatste weken geen blog meer geschreven. Aangezien het erg druk is geweest kwam dit er helaas niet van. Maar zoals gezegd een nieuw jaar met nieuwe kansen.

De bedoeling is om iedere twee weken weer een blog te gaan schrijven. Ook dit jaar kunnen jullie weer leuke tips, nieuwtjes, reviews en natuurlijke enkele filmmakers verwachten.
 

De feestdagen zijn weer voorbij en de kerstboom is opgeruimd. Het interieur lijkt leeg en weinig sfeervol en buiten is het nog altijd donker. Mis je de sfeervolle kerstverlichting stiekem een beetje? Dan is het gewoon tijd voor nieuwe sfeerverlichting. De slogan "kerstboom eruit, kamerplant erin" kom je overal tegen. Maar niemand heeft het over de sfeervolle versieringen die weer opgeruimd worden en niemand heeft een goede tip om je huis toch sfeervol te houden.
 

De beste tip die ik kan geven zijn de bollen die te zien zijn op de afbeeldingen. Je kunt je eigen kleuren kiezen en dus altijd passend maken bij je interieur. Kies een basiskleur uit op www.lichtslingers.nl en combineer deze met een accent kleur. Gezellig, sfeervol en toch nog een klein beetje de kerstverlichting in huis!

In de webshop van www.lichtslingers.nl kan je een overzicht van alle kleuren en zelf je eigen lichtslinger samenstellen.


Alle afbeeldingen die gebruikt zijn in deze blog komen van de site www.lichtslingers.nl, voor meer sfeerbeelden kunnen jullie een kijkje nemen op de website. Zeker een aanrader!

 

 

 

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal