- Pantone Hotel Brussel

Afgelopen week kwam er toevallig een heel leuke aanbieding voorbij. Een nachtje slapen in het Pantone Hotel in Brussel. Ik wist niet dat dit hotel bestond en heb dan ook meteen het internet afgezocht naar afbeeldingen. Onderstaand enkele voorbeelden die ook terug te vinden zijn op de website van het Pantone Hotel, http://www.pantonehotel.com.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de website is ook verdere informatie over het hotel te vinden. Het is bijvoorbeeld ontworpen door Michel Penneman en Oliver Hannaert. Elke kleurrijke verdieping heeft een onderscheidende tint.
 

2718C, 301C and 277C verwijzen niet alleen naar de kamers, maar ook naar de kleurcodes voor het linnen, de meubels en accessoires in de kleurrijke kamers. In elke kamer hangen bordjes waarop de codes, de betekenis en het effect van de kleuren worden uitgelegd. Verder worden alle kamers gesierd met unieke fotografie van de bekende Belgische fotograaf Victor Levy.
 

Ik ben er helaas nog nooit geweest, maar ik zou graag ervaringen horen van de mensen die er wel eens een nachtje hebben doorgebracht. Graag jullie mening! Mijn nieuwsgierigheid is weer is eens geprikkeld.

 

 

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal