- Kleur bekennen

Heeft u dat nu ook altijd? Altijd op zoek naar de juiste kleur. Dan vind ik een leuk kussen in de winkel en vervolgens wil ik daar graag accessoires bij voor de rest van het interieur. MAAR altijd als ik iets leuks tegen kom dan ligt het kussen natuurlijk thuis en weet ik nooit of het nu de goeie kleur is.

Om dit probleem op te lossen heeft mijn vriend een android app gemaakt zodat ik de kleur altijd bij me heb. Als ik natuurlijk mijn telefoon niet vergeet. Ik kan nu een foto maken van het kussen wat ik zo mooi vind en vervolgens een kleur selecteren die dicht in de buurt komt.

Als ik dus in de toekomst weer leuke accessoires tegen kom dan kan ik mijn telefoon pakken en kijken of het de juiste kleur is. Erg handig! Nooit meer problemen met het zoeken van leuke decoratie en altijd de juiste kleur mee naar huis nemen. Ik vind het een hele fijne applicatie.

 

Enkele mogelijkheden van de app op een rijtje:

  • Selecteer de kleur die je zoekt uit een gigantische lijst met kleuren
  • Fotografeer een kleur en sla deze op in je persoonlijke kleuren collectie
  • Beheer je eigen persoonlijke kleuren collectie
  • Bewerk kleuren zo dat deze precies aan jou wensen voldoen
  • Geef iedere kleur een eigen naam
  • Deel kleuren met je vrienden
     

De app is alleen beschikbaar voor Android en te vinden in de Google Play store, https://play.google.com/store/apps/details?id=net.daansieben.color.fan. Voor mijn klanten mag ik de volledige versie van deze app natuurlijk gratis weggeven. Heb je intresse, stuur me dan even een mailtje op [email protected].

 

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal