- Zelf maken, moodboard

Al een tijdje geleden zag ik in mijn 101 woonideeën agenda een leuke zelfmaker. Het materiaal heb ik stukje bij beetje in huis gehaald, maar het kwam er nooit echt van. Nu eindelijk heb ik alle spullen bij elkaar gezocht en zie hier het resultaat:


 

Aangezien ik voor mijn klanten moodboards maak om een duidelijk beeld te geven van hoe hun interieur kan worden aangekleed leek het me leuk om deze klembordjes te gebruiken om alle knipsel bij elkaar te houden. Dit is natuurlijk een heel andere manier van het laten zien van een moodboard. Het is eens iets anders dan alles op een papier plakken en klaar. Wil je deze ook zelf maken dan kun je naar de website van 101 woonideeën gaan, hier staat alles uitgelegd: http://www.101woonideeen.nl/zelfmaken/klembordwand.html. De klembordjes zijn natuurlijk te gebruiken om vanalles bij elkaar te houden, van schoolwerk tot verzamelmaterialen. Het effect is gewoon leuk!

Misschien is het handig om mijn aanpassingen ook nog even door te geven. Ik heb geen behang gebruikt, maar gewoon A4 papier met een motiefje. Ziet er net zo leuk uit en is makkelijker en goedkoper om aan te komen. Verder heb ik de klem niet vast gemaakt maar wordt alles met klem aan het bord bevestigd. Op deze manier kan er ook A4 papier op het bordje geklemd worden.

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal