- Teaching Hotel Bethlehem

Eindelijk was het dan zover. Het grote feest van het bedrijf waar ik werk. Ivengi.com bestaat 10 jaar en dat moest gevierd worden. Alle personeel mocht een nachtje blijven slapen in Teaching Hotel Bethlehem. Nu denk je leuk, maar wat is daar nu zo speciaal aan? Het speciale was niet het nachtje slapen of het feest, maar de hotelkamer.

De kamers in Teaching Hotel Bethlehem zijn niet zomaar standaard hotelkamers. Zou hadden wij bijvoorbeeld een crosstrainer, gewichten en een klimrek op de kamer. Daarnaast natuurlijk ook een bed en een mooie badkamer. De ruimte was opgedeeld in 3 stukken, het slaapgedeelte, de fitnessruimte en de badkamer. Deze delen werden enkel gescheiden door een gordijn.

Echter iedere kamer in het hotel was anders ingericht. Bij een ronde langs alle kamers kwamen we een grote en luxe keuken tegen, een bibliotheek op de badkamer en een geheel zwarte kamer met allemaal lampjes aan de muur. Andere collega's hadden een jungle kamer met een picknicktafel en een schommel of een ouderwetse bedstede.

Zeker een bijzonder hotel, maar ook een leuke ervaring om al die kamers eens bekeken te hebben. Hieronder dan ook enkele foto's om een idee te krijgen. Als je nog meer informatie of foto's wilt zien verwijs ik je graag door naar hun website: http://www.hotelschoolmaastricht.nl/teaching-hotel-maastricht
 

Als laatste wil ik nog wat uitleg geven over wat de term "teaching hotel" nu inhoud. Hotel Bethlehem is onderdeel van de Hoge Hotelschool Maastricht. Onze overnachting, het avondeten en ontbijt werden mogelijk gemaakt door studenten van deze hotelschool. Op deze manier kunnen de studenten leren hoe het er in het echt aan toe gaat. Ons is dit zeer goed bevallen. Lekker eten en geweldige service!

 

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal