- Woonbeurs - Amsterdam RAI

Gisteren mocht ik dan eindelijk naar de woonbeurs. Vanuit Limburg met de auto naar de Amsterdam RAI. Een lange reis, maar zeker de moeite waard. Bij binnenkomst kon je meteen kans maken op je woonwens. Allemaal mensen die aan enthousiast aan het schrijven en teken waren. Vervolgens werd je wens aan een soort paraplu aan het plafond gehangen.

Na een hapje eten werd het tijd om het beursplein op te gaan. Ik ben veel leuke dingen tegen gekomen en ben natuurlijk met veel folders en ideeën naar huis gegaan. Naast alle gratis boekjes mocht ik bij de stand van 101 woonideeën en bij de vtwonen mijn cadeau als abonnee ophalen. Een mooie confettislinger en een stoere schaal die precies bij mijn interieur past. In deze blog wil ik jullie graag wat leuke dingen laten zien die ik ben tegengekomen.
 

Deze mooie lamp met poef kwam ik als eerste tegen. Zeker apart te noemen, maar bovenalles gewoon heel leuk. Het duurde wel even voordat ik door had dat het een poef was. Eerst dacht ik nog dat het een stapel leuke kussentjes was. Dit zal vooral ook komen omdat een gedeelte van de poefjes kussentjes had die in verschillende standen gedraaid waren. Voor wie intresse heeft in deze lamp of poef. Even flink sparen en je kunt hem kopen bij http://www.popsiclestuff.nl/webshop/, de webshop van Popsicle.

 

 

 

Bij de stand van Sew me kon je verschillende onderdelen van naaimachines krijgen. Wat moet je daar nu mee zou je denken? Er stonden op de stand ook enkele voorbeelden van wat ze gemaakt hadden van de onderdelen. Bijvoorbeeld een tafel of dit mooie kastje op de foto. Met wat creativiteit kun je hele mooie dingen maken van deze toch wel oude onderdelen van naaimachines.

 

 


 


 

 

Bij de stand die hiernaast op de foto te zien is kon je verschillende doeken bekijken van oude zeilen van vissersboten. Echt geweldig wat Ali Lamu met zoeen zeil allemaal voor elkaar krijgt! Voor het hele verhaal verwijs ik jullie graag door naar de site: http://www.alilamu.nl/. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Een mooi doek voor aan de muur of een leuk kussen, een tas of short. Zeker een aanrader!


Bovenstaand vind je maar 3 van alle leuke dingen die ik op de woonbeurs gezien heb. Natuurlijk heb ik nog veel meer leuke dingen gezien die ik graag met jullie zou willen delen, maar helaas is de blog daar te kort voor. Misschien volgende week meer!

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal