- Woonbeurs - Amsterdam RAI - Deel 2

Na een heerlijk weekje vakantie ben ik nog steeds van mening dat ik jullie nog veel meer leuke dingen van de Woonbeurs in Amsterdam kan laten zien. In deze blog wil ik jullie dan ook nog een keer mee terug nemen naar vorige week.

Op de site van Wrap Spaces (http://www.wrapspaces.com/nl/) zie je een heel leuk werkend voorbeeld van de afbeelding hiernaast. Deze keuken is niet zomaar een keuken. Ieder hoekje, kastje en zelfs de kookplaat kan worden opgeborgen. Uiteindelijk houd je een opgeruimd wit vlak over. Ben jij een beetje rommelig? Dan is dit zeker de oplossing! Niet alleen netjes en opgeruimd, maar ook nog eens leuk in gebruik. Op de stand stonden aardige mensen die het product heel goed lieten zien. Dat heeft zeker indruk gemaakt.

Naast alle trends, ingerichte ruimtes en nieuwe producten kwam ik op de woonbeurs ook iets leuks tegen voor de kinderen. Een fatboy... Natuurlijk was dit niet de standaard fatboy die we allemaal kennen, maar deze variant was wat groter en in de vorm van een grote knuffel. Geweldig voor de kinderen om mee te spelen, al moet ik zeggen dat ook de ouderen de nodige intresse toonden.

Als laatste nog een afbeelding van wat op mij indruk heeft gemaakt. Vorig jaar hebben we een nieuw huis gekocht en hier hebben we wat dingen aangepast om alles naar wens te maken. Echter hebben we nog geen budget om een nieuwe badkamer te laten plaatsen. Wel hebben we al veel ideeën van hoe we het graag zouden willen. Deze badkamer van Grando komt zeker in de buurt wat indeling betreft. Wat het echter helemaal afmaakt is de tv! Stel je voor lekker in bad liggen en tv kunnen kijken. Dat is pas luxe....

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal