- Vogelhuisjes

Vogelhuisjes... je ziet ze tegenwoordig overal. Toch gebruiken vogels deze huisjes meestal in het voorjaar. Tijdens de winter kun je de vogels het beste verwennen met pinda's en ander voedsel. Niet getreurd de vogelhuisjes die je nu overal ziet zijn erg leuk om te gebruiken als decoratie.

Zo kun je een vogelhuisje leuk neerzetten of ophangen, maar je kunt hem ook gebruiken als lamp, zoals bijvoorbeeld te zien is op http://pinterest.com/pin/56013589086108419/ en op http://pinterest.com/pin/106538347405152298/.

Dit is echter niet het enige voorbeeld van een vogelhuisje dat te vinden is op Pinterest. Er staan verschillende tekeningen om zelf een vogelhuisje te maken of je kunt de materialen al meteen aanschaffen bij My Homeschopping. Zeker een leuk idee om thuis te maken tijdens een winteravond of een donker weekend.
 

Wat me ook opviel is dat een vogelhuisje tegenwoordig ook vaak gebruikt wordt om je sleutels te kunnen opbergen. Dus bij deze nog een overzichtje:
 

Heeft u zelf nog leuke ideeën voor het maken van een vogelhuisje of het gebruik ervan? Zet ze dan vooral op Pinterest en laat het mij ook even weten. Altijd nieuwsgierig...

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal