- Moederdag

Volgende week is het weer zover, het is Moederdag. Waar gaat u uw moeder dit jaar mee verrassen? Wordt het een bloemetje of een doos bonbons? Wilt u dit jaar uw moeder eens echt verrassen?

 

Geef je moeder een nieuw interieur!

 

Laat Ejam het interieur van de woning van je moeder eens grondig onder handen nemen. Of het nu gaat om een woonkamer of een slaapkamer het kan allemaal. Natuurlijk kan Ejam ook advies geven en samen met je moeder de woning opnieuw inrichten.

 

Mocht een interieurstylist toch niet helemaal zijn wat je in gedachten had dan volgen hier nog enkele leuke cadeaus voor je moeder. Bedenk je echter wel dat een nieuw interieur een origineel en verrassend cadeau is!

 

Wilt u uw moeder toch verrassen met een bloemetje. Kies dan een leuke en trendy vaas. Wat je momenteel erg veel ziet zijn de gebreide poefjes. Nu hebben ze tegenwoordig ook vazen met een gebreid jasje.

 


 

Bovenstaande afbeeldingen komen van onderstaande sites:
www.yldesign.nl/producten/wooly/
www.poofz.nl/?wpsc-product=grof-gebreide-vaas-olijf
www.poofz.nl/?wpsc-product=grof-gehaakte-vaas-bruin
www.vinovase.nl/a-24310235/gehaakt/gehaakte-vaas-nuts-about-knots-pastel-roze

 

Natuurlijk kunt u dit ook heel goed zelf maken. Een vereiste is wel dat u een beetje kunt breien. Als we het over het brei thema hebben dan kun je makkelijk nog meerdere cadeaus bedenken. Een gebreide lamp, een hoesje voor een glaasje waar een theelicht in zit of zelfs een gebreide hoes voor een glas.

 

U kunt uw moeder ook verrassen met een mooi fotolijstje met een foto van uzelf. Dit zal niet alleen het interieur opvrolijken, maar uw moeder waarschijnlijk ook. Nieuwe kussens voor op de bank, een nieuwe spiegel voor aan de wand of een mooi schilderij. Allemaal cadeaus waar het interieur van zal opvrolijken. Het zou echter langzamerhand zomer moeten worden, dus misschien kunt u uw moeder een plezier doen met een leuk cadeau voor buiten.

 

Kortom met een leuk interieurcadeau kunt uw u moeder altijd verrassen. Al is een compleet nieuw interieur natuurlijk nog verrassender. Mocht u intresse hebben neem dan vrijblijvend contact op. Als u uiteindelijk voor Ejam kiest en dit voor 13 mei doet is er voor u een speciale korting weggelegd. Nu speciaal voor moederdag 20% korting op het totaalbedrag!

 

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal