- Is uw interieur EK klaar?

Volgende week begint het dan eindelijk. Het Europees Kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne. In de winkels wordt u al weken doodgegooid met allerlei gadgets om onze jongen te supporteren. Als u nu denkt wat moet ik er allemaal mee? Dan heb ik voor u de juiste oplossing. Gebruik ze om uw interieur klaar te maken voor het EK.


Aangezien het weer vandaag toch niet wil meewerken is er niets leukers dan uw huis opruimen en weer eens andere kussens op de bank te leggen of andere kaarsen neer te zetten. Waarom niet in het oranje, rood, wit en blauw aangezien het EK eraan komt? Dit heb ik vandaag dan ook gedaan. Als eerste heb ik al mijn oranje spullen verzameld, de welpies, wuppies, beesies en andere gadgets van vorige jaren en van dit jaar. Verzamel verder al je stofjes, zoals kussenhoezen of tafellopers, die oranje, rood, wit of blauw zijn. Doe hetzelfde met accessoires zoals kaarsen, vazen, nepbloemen en noem maar op.


Vervolgens zoek je er de leukste dingen uit en ga je bepalen waar je ze kwijt wil. Ik ben bijvoorbeeld begonnen met een plakje met alle oranje knuffels. Door ze samen op een plank te zetten ontstaat er een leuk en vrolijk oranje plankje, tevens komt het geheel nu veel minder rommelig over. De eetkamertafel is tijdens het EK niet echt nodig, aangezien we voor de tv naar het voetbal kijken. Deze kan dus ook heel leuk versierd worden.


Ik had net al over de tv, tijdens het EK zullen we veel tijd doorbrengen om en rond deze tv. Zorg voor de tv dus voor genoeg plekken te zijn om te zitten. Een bank met lekkere kussens in het oranje en blauw, poefjes die in dit geval ook oranje zijn en eventueel de stoelen van de eetkamertafel. Heb je wel poefjes, maar zijn deze niet oranje of rood, wit en blauw? Haal een paar stofjes bij de stofwinkel en maak een hoesje voor over de poefjes. Als er genoeg plek is om te zitten heb je natuurlijk ook nog ruimte nodig voor snacks en het drinken. De salontafel dient dus niet te vol te zijn!

Ik heb deze regenachtige zondag weer nuttig besteed en mijn interieur is klaar voor het EK. Uw interieur ook? Laat het me weten!

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal