- Pinterest: Recycle

Tegenwoordig is iedereen in de ban van Pinterest. Voor mij is dit even wennen, maar wat me meteen opvalt is de hoeveelheid aan ideeën. Wat je zelf kan maken of voorbeelden van interieurs. Voor dit medium geld zeker "Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden", wat het een zeer interessant medium maakt voor mij als interieurstyliste.

Nu kwam ik toevallig de volgende Pinterest tegen: http://pinterest.com/dothegreenthing/upcycled-brilliance/. Hier kun je zien hoe je iets leuks kunt maken door dingen te hergebruiken. Van oude kranten, tot paperclips, tot shampoo flessen. Als je deze Pinterest moet geloven kun je alles hergebruiken en is het zeker de moeite waard op deze afbeeldingen in de gaten te houden. In dit artikel zal ik 3 zogenaamde pins behandelen die mij erg opvoelen.

Het eerste item wat opvalt, maar wat vooral erg praktisch is, is de onderzetter gemaakt van een fotolijstje en kurk. Door deze combinatie kan je er makkelijk een warme pan op zetten, het is niet duur en het is zeker uniek. Erg leuk om te maken en handig in het gebruik. http://pinterest.com/pin/164733298840608986/

Het tweede item wat mij opviel is vooral voor decoratie. Men heeft een fruitschaal gemaakt van oude houten kledinghangers... Ziet er modern uit! Dit is zeker een leuke eyecatcher om je fruit in te leggen. Ik had pas door dat het kledinghangers waren toen ik het bijschrift las. http://pinterest.com/pin/164733298840608981/Als derde item viel mij een bijzonder sfeervol lampje op. Hier dien je heel veel tijd voor vrij te maken, maar dan heb je ook wat. Verzamel alle klipjes van blikjes die je tegenkomt en maak er vervolgens een mooie lamp van. Op Pinterest wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit moet maken. Natuurlijk hoef je niet persee een tafellamp te maken, maar kun je dit idee ook gebruiken voor een hanglamp of wandlampen. Ik verzeker u dat dit een erg sfeervol geheel zal opleveren. http://pinterest.com/pin/65302263316664486/

Wat Pinterest betreft, dit is zeker leuk om meer mee te doen en in de gaten toe houden. Ik gebruik Pinterest niet alleen voor interieurideeën, maar ook voor andere dingen zoals leuke kapsels of armbandjes. Als je intresse hebt mag je mij altijd volgen: http://pinterest.com/ejaminterieur/. Als ik weer iets leuks tegenkom zal ik dit ook zeker melden op deze blog.

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal