- Het kleine kamertje

Een paar weken geleden maakte een tante de volgende opmerking "Ik heb je website gezien, ziet er leuk uit, maar ik mis een foto van jullie toilet". Blijkbaar is ons toilet zo speciaal dat het in de gedachten van mijn tante is blijven zitten. Natuurlijk wil ik jullie ons toilet dan ook niet onthouden.

Als eerste heb ik enkele afbeeldingen toegevoegd aan het portfolio. Ook kun je hiernaast een voorbeeld zien van hoe ons toilet eruit ziet. Deze kleine ruimte zou normaal gesproken je aandacht niet krijgen, omdat je een woonkamer of slaapkamer belangrijker vind. Toch is het leuk om van deze ruimte iets apparts te maken. Toen wij het huis kochten wisten we dat het toilet en de badkamer in de toekomst een keer aan vervanging toe zou zijn. Echter is daar op het moment het budget niet voor. Dus maak je er het beste van. We hebben er voor gekozen om een strandthema te gebruiken en dit valt bij veel gasten in de smaak. Een heerlijk vakantiegevoel in deze kleine ruimte.

Er zijn natuurlijk nog genoeg andere al dan niet aparte manieren om je toilet in te richten. Mijn voorkeur gaat zeker uit naar strak en modern, maar ik vind ons huidige toilet ook zeker gezellig. De volgende afbeeldingen wil ik jullie niet onthouden. Kijk goed en misschien kom je nog iets tegen om toe te passen bij je eigen kleine kamertje.

 
Bovenstaande afbeeldingen komen van Pinterest.

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal