- Zelf maken, een vrolijk rekje.

Als jullie mijn twitter volgen (@ejaminterieur) dan hebben jullie vast en zeker gezien wat mijn nieuwe zelf maak project is geweest de afgelopen dagen. In onze tuin hebben we een afdak staan. Onder dit afdak hebben we een gezellige loungeset staan. Wat we hier eigenlijk misten was een beetje beschutting aan de achterkant van het terras.

We hebben hier lang over nagedacht en bij toeval kwam ik op internet de afbeeldingen tegen die hiernaast te zien zijn. Deze kwam ik tegen op de blog genaamd Originele Plantenbakken (http://www.origineleplantenbakken.nl/categorieen/wand-verticale-bloempotten/verticale-tuin-voor-balkon/). Het rekje is hier tegen de muur geplaatst wat erg stevig is en er natuurlijk ook leuk uit ziet. Echter hadden wij geen muur om dit rekje aan op te hangen en hebben we zelf een frame gebouwd. Aan de onderkant zit een hoten rek waar straks een plant tegenaan zal groeien. Het bovenste deel is een stalen frame waar de vrolijke potjes aan komen te hangen.

Ik wilde graag zelf de kleuren van de potjes kunnen bepalen, dus heb eerst transperante kunstof potten gekocht en deze vervolgens geschilderd. Eerst verschillende lagen kunstof primer om vervolgens met lak de kleuren toe te voegen. Ik heb voor de kleuren oranje, geel en roze gekozen, omdat dit mooi bij de rest van de accessoires in tuin past.

Door voor het verven een gaatje te boren in ieder kunstof potje kan ik ze nu makkelijk aan een haakje ophangen aan het rekje. Op deze manier hebben we meteen meer beschutting op ons terras. Natuurlijk ziet het er ook erg vrolijk en kleurrijk uit.
Bij deze dan ook een afbeelding van het eindresultaat:


Voor meer vragen over de materialen of waar de spullen gekocht zijn mag je me altijd mailen op [email protected].

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal