- Wat mij deze week opviel.

Afgelopen week zijn mijn een paar dingen opgevallen op woongebied. Eigenlijk was het mijn bedoeling om deze week een artikel te maken of het inrichten van een tuin. Dit artikel zal echter een week verplaatst worden aangezien ik een paar leuke dingen ben tegengekomen in het nieuws en bij de woonbladen die deze week weer in de brievenbus zaten.

Ten eerste was daar het nieuws van Ikea. Ze gaan hotels inrichten! Mijn nieuwsgierigheid was meteen getriggert. Dit wil ik zien en ik kan dan ook niet wachten tot het eerste Ikea hotel geopend wordt. Volgens het Algemeen Dagblad komt het eerste hotel volgend jaar al in Duitsland. Dit is niet zo ver weg van hier zou ik zeggen en een weekendje weg is altijd leuk. Zodra het hotel geopend is zou ik dan ook graag een kijkje willen gaan nemen.

Er is echter meer..... Ikea wil ook studentenflats gaan inrichten om het kamertekort op te lossen. Slim plan en ik ben ook erg benieuwd of het lukt. Misschien dat het wel een beetje te veel Ikea gaat worden, maar voor alsnog ben ik zeer benieuwd naar de resultaten.

Verder viel mij deze week iets leuks op toen een van mijn favouriete woonbladen, de 101 woonideeën, in de bus viel. De woonbeurskrant! Ja het is weer tijd voor de woonbeurs en daarom krijg je bij de woonbladen veel reclame en gratis kaarten. Ook ik heb weer een abonnement erbij en wacht in spanning op mijn kaartjes, maar de woonbeurskrant van deze keer vond ik wel erg speciaal. Ik heb even een filmpje gemaakt van hoe ik deze krant beleefd hebt. Je ziet de interactie met mijn mobiele telefoon. Er bestaat een applicatie genaamd Layar die zorgt voor een extra dementie bij het lezen van een krant of artikel. Door mijn telefoon erbij te houden krijg ik filmpjes te zien, kan ik meteen berichten tweeten of delen op facebook en nog veel meer!Om nog even terug te komen op het onderwerp Ikea. Ook hun maken gebruik van de Layar applicatie in hun catalogus van 2013. Bekijk het filmpje maar eens!

 

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal