- Verjaardag? Feestje? Versier je woning.

Bent u binnenkort jarig of heeft u een reden om een feestje te vieren? Zorg ervoor dat je gasten zich thuis voelen, maar zorg er ook voor dat uw interieur er feestelijk uit ziet. Natuurlijk zijn hapjes en drankjes belangrijk op een feest. De juiste sfeer neerzetten is echter ook belangrijk voor een geslaagd feest.

Wat u kunt doen is een thema kiezen en vervolgens kunt u gaan shoppen op zoek naar de juiste aankleding voor uw feest. Kiest u  bijvoorbeeld voor een beach thema, dan kunt u het gezellig maken met schelpen, bootjes en veel zand. Is het feest in de avonduren kies dan bijvoorbeeld voor een gala aankleding. Veel zwart met zilver en goud. Een echte glitter en glamour inrichting. In de afbeeldingen hieronder ziet u enkele voorbeelden van hoe bijvoorbeeld het beach thema kunt toepassen.
 

Het belangrijkste op een feest is natuurlijk dat er genoeg plek is voor iedereen. Wat op de eerste afbeelding erg leuk is opgelost. Bedenkt u zich maar eens dat iedereen gezellig in uw achtertuin zit op de kussens. Gezellig veel lampjes erbij, muziekje aan en het feest kan beginnen. Voor een kinderfeestje kunt u tafeltjes en stoeltjes neerzetten en deze aankleden met een leuke parasol en papieren lampionnen.

Verder zijn de hapjes belangrijk. Deze kun je helemaal in het thema verwerken. De afbeeldingen zijn daar uitstekende voorbeelden van. Echt goede ideeën!

Als laatste, wat is nu een feest zonder dat iemand weet dat er een feest is? Geef duidelijk aan waar het feestje is. Dit kan door gebruik te maken van decoratie, maar nog makkelijker is een wegwijs bordje.
Kosten deze aanpassingen u echter te veel geld, dan kunt u het ook heel goed gezellig maken met ballonnen, kaarsjes en servetjes. Tijdens onze housewarming heb ik onze woonkamer ook ingericht met ballonnen en kaarsjes. Niet heel veel poespas, maar zeker niet minder gezellig of minder feestelijk. Echter was het onderwerp van dit feest dan ook ons huis, waardoor ik geen ander thema nodig had. Wat wel een leuke tip voor een housewarming is om foto's te laten zien van hoe het huis was, hoe het klussen gegaan is en hoe de nieuwe inrichting tot stand is gekomen. Dit kan bijvoorbeeld door de foto's op de tv te laten zien.

Bovenstaande afbeeldingen komen van Pinterest.

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal