- Mijn eerste blog

Welkom op mijn eerste blog. Als je wilt weten wie ik ben nodig ik je van harte uit om een keer op deze site rond te neuzen. In het kort zal ik even vertellen wie ben. Mijn naam is Esther Bosch en sinds kort ben ik de trotse eigenaar van Ejam interieurstyling. Ik heb dit bedrijf opgericht omdat ik graag mensen wil helpen bij het inrichten van hun woning.
 

Ben je dus op zoek naar iemand die je kan helpen bij het inrichten van je woning, die je huis klaar maakt voor de verkoop of heb je gewoon wat advies nodig dan ben je bij Ejam aan het juiste adres. Het doel van deze blog is om mijn ervaringen met jullie te delen. Als je de blog goed in de gaten houd geef ik ook af en toe gratis advies weg zodat je zelf aan de slag kunt.
 

Mijn doel is om iedere week een nieuw artikel te plaatsen over wat ik ben tegengekomen in de woon en styling wereld. Welke trends mij opvallen of er leuke nieuwe producten zijn. Misschien zelfs wel over oude producten die in een nieuw jasje zijn gestoken. Kortom houd mijn blog in de gaten en ik zal mijn best doen om voor intressante artikelen te zorgen.
 

Tot volgende week!

Vrijblijvend informatie aanvragen


Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Ejam.

Onder het motto 'stomme vragen bestaan niet', ben ik altijd bereid om uw vraag te beantwoorden. Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.


Sociaal